Recept na nejchutnější podzimní svačinu z paprik: velmi snadný recept

Níže je uveden jednoduchý recept, který se stane skutečnou ozdobou vašeho stolu.

Světlý a neuvěřitelně chutný předkrm z paprik si vás podmaní od prvního sousta. Níže je uveden jednoduchý recept, který se stane skutečnou ozdobou vašeho stolu.

Informuje o tom RBC-Ukrajina s odkazem na instagramovou stránku foodblogerky Ekateriny Protsyshiny.

Zapečený paprikový předkrm: snadný recept

Ingredience: 1:

  • paprika – 3 ks
  • smetanový sýr – 110 g
  • vlašské ořechy – 20 g
  • sůl a pepř – podle chuti
  • česnek – 2-3 stroužky
  • bylinky

Příprava:

  1. Nejprve papriky omyjte a vložte je do formy vyložené pergamenem. Pečte při 200 stupních 20-25 minut.
  2. Na náplň přidejte do krémového sýra nasekané ořechy, bylinky, koření a česnek. Vše důkladně promíchejte.
  3. Papriky vyjměte, přikryjte potravinovou fólií a nechte 25-30 minut odpočívat.
  4. Poté fólii odstraňte, papriku rozkrojte napůl a vyjměte semínka.
  5. Vložte náplň, papriku srolujte a nakrájejte na několik dílů.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Užitečné tipy a triky pro každodenní život