Níže je uveden jednoduchý recept, který se stane skutečnou ozdobou vašeho stolu.
Světlý a neuvěřitelně chutný předkrm z paprik si vás podmaní od prvního sousta. Níže je uveden jednoduchý recept, který se stane skutečnou ozdobou vašeho stolu.
Informuje o tom RBC-Ukrajina s odkazem na instagramovou stránku foodblogerky Ekateriny Protsyshiny.
Zapečený paprikový předkrm: snadný recept
Ingredience: 1:
- paprika – 3 ks
- smetanový sýr – 110 g
- vlašské ořechy – 20 g
- sůl a pepř – podle chuti
- česnek – 2-3 stroužky
- bylinky
Příprava:
- Nejprve papriky omyjte a vložte je do formy vyložené pergamenem. Pečte při 200 stupních 20-25 minut.
- Na náplň přidejte do krémového sýra nasekané ořechy, bylinky, koření a česnek. Vše důkladně promíchejte.
- Papriky vyjměte, přikryjte potravinovou fólií a nechte 25-30 minut odpočívat.
- Poté fólii odstraňte, papriku rozkrojte napůl a vyjměte semínka.
- Vložte náplň, papriku srolujte a nakrájejte na několik dílů.
