Jednodušší a rozpočtově příznivější verzi chutného jídla pro celou rodinu nenajdete.
Bramborové zrazy, které se vaří 20 minut – skutečný objev pro ty, kteří hledají rychlou a levnou variantu oběda nebo večeře.
Jednodušší a cenově výhodnější verzi chutného pokrmu pro celou rodinu nenajdete. A recept byl sdílen na webových stránkách Gospodinka.
Recept
Složení:
- vařené brambory 700g
- vejce 1 ks.
- mouka 200 g
- bylinky podle chuti
- posypte stůl škrobem
- rybí konzervy 375 g
- koření, pepř, sůl podle chuti
- slunečnicový olej na smažení
Příprava:
- Brambory oloupejte, nakrájejte a uvařte do měkka v osolené vodě. Proměníme v bramborovou kaši, přidáme koření, sůl a pepř. Rozbijte jedno vejce a důkladně promíchejte. Přidáme mouku a bylinky. Opět promícháme.
- V samostatné misce rozmačkáme vidličkou rybí konzervu, posypeme škrobem, z brambor vytvarujeme ploché placky, dovnitř dáme rybí nádivku z konzervy a vytvarujeme zrazy.
- Na pánvi rozehřejeme rostlinný olej a z obou stran osmažíme do zlatavé kůrčičky.