Levné a chutné: vyzkoušejte tento pokrm z brambor a konzervovaných brambor – vaše rodina si ho zamiluje.

Jednodušší a rozpočtově příznivější verzi chutného jídla pro celou rodinu nenajdete.

Bramborové zrazy, které se vaří 20 minut – skutečný objev pro ty, kteří hledají rychlou a levnou variantu oběda nebo večeře.

Jednodušší a cenově výhodnější verzi chutného pokrmu pro celou rodinu nenajdete. A recept byl sdílen na webových stránkách Gospodinka.

Recept

Složení:

  • vařené brambory 700g
  • vejce 1 ks.
  • mouka 200 g
  • bylinky podle chuti
  • posypte stůl škrobem
  • rybí konzervy 375 g
  • koření, pepř, sůl podle chuti
  • slunečnicový olej na smažení

Příprava:

  1. Brambory oloupejte, nakrájejte a uvařte do měkka v osolené vodě. Proměníme v bramborovou kaši, přidáme koření, sůl a pepř. Rozbijte jedno vejce a důkladně promíchejte. Přidáme mouku a bylinky. Opět promícháme.
  2. V samostatné misce rozmačkáme vidličkou rybí konzervu, posypeme škrobem, z brambor vytvarujeme ploché placky, dovnitř dáme rybí nádivku z konzervy a vytvarujeme zrazy.
  3. Na pánvi rozehřejeme rostlinný olej a z obou stran osmažíme do zlatavé kůrčičky.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Užitečné tipy a triky pro každodenní život